Membrana PVC / TPO BAUDER pentru hidroizolatie acoperis

vyisokokachestvennaya_membrana_pvx

 

Produsele BAUDER de calitate germană sunt acum și în Moldova! Membrana PVC de calitate înaltă de la BAUDER vă va proteja casa timp de zeci de ani. IDS TehnoIZOL vă oferă doar cele mai bune membrane PVC și TPO de la producători renumiți din întreaga lume.

 

Membrana polimerică BAUDER PVC / TPO are o compoziție perfectă pentru a vă proteja acoperișul!

Membrana pentru acoperișuri PVC BAUDER este o soluție simplă și fiabilă pentru hidroizolarea oricărui tip de acoperiș. Performanța sa excelentă se datorează unei combinații bine alese de materiale, inclusiv:
- 55-65% clorură de polivinil;
- plastifiant fiabil 30-40%;
- cel puțin 15% un amestec bine gândit de stabilizatori UV, retardanți de flacără și diverși aditivi antifungici.

Nici membrana polimerică TPO nu este de o calitate mai rea. În funcție de proprietățile specifice ale eșantionului, compoziția acoperișului poate include o peliculă de poliolefină cu sau fără armătură, o foaie de hidroizolație ondulată, geotextile și alte materiale care îmbunătățesc calitatea acestui acoperiș. 

 

Membrană plată pentru hidroizolatie acoperiș cu o suprafață perfectă!

мембранная кровля с идеальной поверхностьюSe merită să procurați membrana BAUDER pentru a vă asigura că acoperișul dvs. este perfect neted! Anume membrană de hidroizolație polimerică asigură un drenaj îmbunătățit al apei, prevenind astfel acumularea de murdărie și praf. Culoarea gri deschis a membranei BAUDER reflectă până la 80% din lumina soarelui, reducând semnificativ costurile de încălzire și aer conditionat!

 

Rezistența dovedită la îngheț al acoperișului cu membrană!

морозоустойчивость мембранной крышиRezultatele unui test cuprinzător privind rezistența la îngheț au arătat că acoperișurile cu membrana BAUDER rezistă cu ușurință la temperaturi de până la -30 °C. Nici o crăpătură sau daună, uimitor! Ținând cont de fluctuațiile de temperatură de iarnă din Moldova, membrana de acoperiș plat BAUDER este una dintre cele mai bune opțiuni pentru zona noastră climatică.

 

Proprietăți excelente de exploatare ale membranei de acoperiș BAUDER PVC/TPO!

свойства кровельной ПВХ/ТПО мембраны BAUDER

Membrana polimerică pentru acoperiș cu protecție împotriva radiațiilor UV, are o rezistență bună la stresul mecanic. Permeabilitatea sa la vapori este de 2,5 g/mp. oră, datorită căruia asamblarea acesteia poate fi efectuată fără a demonta stratul vechi. Ba mai mult, membrana pentru acoperiș BAUDER are o capacitate scăzută de inflamabilitate și nu necesită utilizarea focului deschis în timpul instalării. 

IDS TehnoIZOL este singurul importator de produse BAUDER în Republica Moldova. Cu siguranță veți rămâne încântat de instalarea membranei de acoperiș BAUDER, de performanțele sale excelente și de durabilitatea sa. 
Vă așteptăm în magazinele noastre pentru a cumpăra membrană PVC de la BAUDER și de la alți producători mondiali. La fel, pentru a vă bucura de utilizarea acestui produs timp de zeci de ani!