Acoperișul din tiglă flexibilă: tehnologii moderne de instalare

acoperisul din tigla flexibila - instalareProprietarii de bunuri imobiliare este întotdeauna interesat de modul de a prime și de înaltă calitate aranja acoperișul casei. Până în prezent există (există) o gamă largă de materiale de acoperire pe piața construcțiilor din Moldova.

Mai jos sunt tipurile principale de acoperișuri din plăci flexibile.

Acoperisul din tiglă flexibilă in Chișinău a apărut relativ recent. Materialul de acest tip a devenit foarte popular datorită aspectului său elegant (lux) și caracteristicilor de performanță excelente. Multe culori, forme și texturi vor satisface chiar și cel mai important cumpărător.

 

Acoperis din tiglă flexibilă

Acoperisul din tiglă flexibilă este împărțit în două tipuri principale: fibră de sticlă și organică. Baza pentru primul tip de faianță a fost țesătura din fibră de sticlă, iar al doilea tip - hârtie multistrat acoperită cu bitum modificat. Tigla din fibră de sticlă este considerată durabilă și are o proprietate unică de rezistență la deformare. Bazinul mineral de bazalt este aplicat pe stratul superior al plăcii flexibile. Pulberea poate avea diferite nuanțe de culoare și, în același timp, este o protecție excelentă împotriva razelor UV directe - incendiu deschis, precipitații adverse (ploaie și zăpadă).

 

A instala acoperisul din tiglă flexibilă poate meșter, care deține cunoștințele de bază sau cu experiență în lucrări de instalare. Atât cât munca nu pare simplă, este mai bine să o încredințezi profesioniștilor. Pentru cele mai multe șindrilele de piese utilizate pe acoperișuri cu o pantă, în intervalul de la 12 la 18 de grade, cu renovarea clădirilor vechi și construcții noi. Sub rezerva principalelor reguli de placi de stabilire, pe recomandările și instrucțiunile producătorului, garantează o perioadă lungă de funcționare a noului acoperire. Casa cu un acoperiș atent plasate și prezentabilă este fiabil protejat de efectele adverse ale mediului și de vreme, păstrând căldura și confortul interior.

 

Etapele de amplasare a șindrilelor flexibile

Montarea acoperișului din tiglă flexibilă este un proces foarte dificil, care necesită prezența unor experiențe, aptitudini și cunoștințe.

În lucrările de instalare a instalațiilor de acoperișuri, etapa pregătitoare este pregătirea fundației. După etapa pregătitoare începe procesul de așezare a peliculei, care este proiectat pentru a proteja structurile din lemn de praf, abur și umiditate (barieră de vapori și impermeabilizare). Materialul este fixat cu atenție (fix) cu ajutorul unghiilor. Plăcile încălzitorului sunt pliate și atașate la plăcile din lemn.

 

Din mijlocul nivelului inferior al rampei începe să se pună acoperisul plăcilor moi. Masticul bituminos este tratat cu șindrile extreme de-a lungul întregii lungimi a consolei. Covorul pentru căptușeală este utilizat suplimentar în acele locuri unde există o priză pentru găuri de ventilație. Unghiile galvanizate cu pălării largi sunt utilizate pentru fixarea plăcilor. Pe marginea cornișului șindrilele sunt tăiate direct pe poziție.

 

Etapa finală a lucrării este instalarea unui aerator de creastă. Metoda de fixare a șindrilelor flexibile este de a înțepa șindrilele cu unghii speciale (speciale) cu o capotă largă din oțel galvanizat. Distanța de la margine variază între 20 și 30 cm. Numărul și locația unghiilor depind numai de forma plăcii. Unghiile trebuie să fie cuie (cu cuie) astfel încât pălăria să fie în același plan cu o plăcuță flexibilă, în loc să se prăbușească în suprafața sa. Contabilitatea stilului neobișnuit al șindrilelor face posibilă realizarea procesului de instalare în cel mai scurt timp posibil, cu cel mai înalt grad de calitate. Acoperișul plăcilor flexibile de acoperiș are o durată lungă de viață, dar durata de viață a acestei operațiuni, atât acoperișul nou, cât și cele restaurate, depind de munca executată cu îndemânare. Controlul sistematic al suprafeței acoperișului din plăci flexibile pentru întreținerea defectelor și îngrijirea obișnuită prelungește durata de funcționare a acoperișului moale până la o perioadă impresionantă (lungă / considerabilă).

Catalogul acoperișurilor din tiglă flexibilă