Acoperis din sindrila moale sau plăci flexibile

acoperis din sindrila moaleEtapa finală a construirei oricărei case este structura și dispozitivul acoperișului. Modul dat de utilizare a acestui material pentru acoperișuri joacă un rol foarte important în viitoare proprietate al acoperișului construit. Anume acoperișul este cel mai expus la condiții meteorologice.

Pe cât de bine acoperișul este protejat împotriva pătrunderii elementelor meteorologice deteriorate în mare măsură depinde integritatea casei întregi. De asemenea, nu putem ignora factorul estetic în alegerea acoperișului, care ar trebui să vă bucure mulți ani la rînd. Galerie foto, modele de acoperișuri din tiglă moale

 

Criteriile alegerei materiale pentru acoperisuri

În alegerea materialului pentru acoperisuri meșteșugari experimentați sunt ghidați de mai multe parametri, cele mai importante din care sunt:
   - o combinație armonioasă a materialului achiziționat cu finisajul dorit de fațadă;
   - posibilitatea de a folosi acest material in dificile zone ale acoperisur;
   - ușuritatea materialului pentru acoperișuri;
   - costul materialului și activitatea pe instalarea acestuia.
Trebuie să ținem minte că în afară de acoperis, este, de asemenea necesar , să obtinem baza de instalare, și diverse elemente suplimentare.

 

Acoperiș din sindrila bituminoasa

Materiale moderne de acoperisuri reprezintă o structură bine gîndită, care servește ca protecție de încredere pentru acoperisul și casa întreagă în general. Unul dintre cele mai interesante și populare variante este tigla moale "SHINGLAS", fabricată de către exploatație "TechnoNIKOLI". Cu toate calitățile sale utile, ea este ideală pentru acoperisuri tuturor tipurilor și formelor, care încorporează forma bulboasă și chiar cupoloasă. Materialul este format din fundații putrezite (fibră de sticlă), impregnate cu bitum pe ambele părți și acoperite cu gresie din bazalt natura de culori diferite. Materialul dat a intrat pe teritoriul Europei din America de Nord, unde 90% din toate clădirile rezidențiale sunt acoperite cu țiglă flexibilă..

 

Țiglă flexibilă Shinglas este făcută din echipament modern italian în conformitate cu normele și standardele globale. Fiecare fabrică are un laborator propriu, care este responsabil pentru calitatea produsului finisat. Anume factorii aceștia i-au permis lui TechnoNikoli să devină cel mai mare furnizor de țiglă flexibilă din Europa. Volumul anual de țiglă flexibilă Shinglas, vîndute în Moldova este de aproximativ 400 000 m2. Garanția este de la 10 pînă la 60 de ani! În alegeria Dvs sunt prezentate mai mult de 50 de culori și forme diferite!

 

Trăsăturile caracteristice ai acestei țigle sunt proprietățile de izolare a sunetului. Aceasta nu numai oprește sunete de ploaie sau grindina, dar de asemenea, reduce efectele zgomotului de autostrăzi și căi ferate din apropiere. Evident, că capacitățile de a opri apa al acestui acoperiș sunt la cel mai înalt nivel. Calitatea produsului.

 

Calitatea produselor

Utilizarea materialelor moderne, cînd merge procesul de construirea acoperisului servește ca o garanție suplimentară de funcționare al acestuia. Este important ca calitatea ridicată ai materialelor date să confirme documentelor corespunzătoare. Fiind ca un reprezentant oficial al exploatație "TechnoNIKOLI", compania noastra vă ofera numai materiale de calitate inalta, care sunt populare în multe țări din lume întreaga.

Catalogul acoperișurilor din sindrila bituminoasă