Penoplast extrudat TechnoNIKOLI in Moldova

Pentru izolarea termică a clădirilor, pereților acestora, fundației și acoperișului este folosit penoplast extrudat TechnoNIKOLI. Caracteristicile tehnice excelente ale acestuia și rezultatele superbe pe care le oferă îl fac să fie folosit pe larg la montarea pardoselilor calde, în cazul fațadelor tencuite, a izolării termice a pereților, acesta fiind folosit chiar și la izolarea termică a camerelor frigorifice și în cazul drumurilor pentru automobile. Penoplast extrudat are în structura sa nanoparticule de carbon, care îi îmbunătățesc astfel de aspecte precum rezistența și termoconductibilitatea. Penoplast extrudat TechnoNIKOLI este inofensiv pentru sănătate, fapt confirmat de certificatele de conformitate.

 

Ce este penoplast extrudat?

Penoplast extrudat este ceva nou în domeniul tehnologiilor de izolare termică. Acest material a început să fie folosit cu peste 60 de ani în urmă, însă chiar și așa, nu are nici până acum analogi nici în Rusia, nici în alte țări. Polistirenul extrudat TechnoNIKOLI XPS este un termoizolator unic în toate privințele.

În primul rând, polistirenul extrudat este folosit la izolarea termică eficientă a diferitor obiecte, clădiri și construcții. Adică, acest material chiar are o sferă de aplicare foarte largă. Penoplast extrudat TechnoNIKOLI XPS este folosit la termoizolarea pardoselilor, pereților, fundațiilor clădirilor, a diferitor tipuri de acoperișuri, dar și a diferitor construcții și drumuri. De aici putem ajunge la concluzia că polistirenul extrudat poate fi folosit atât în cazul construcțiilor private, cât și a celor industriale.

În al doilea rând, penoplast extrudat posedă caracteristici tehnice speciale – unice în felul lor. Conform unei păreri populare, polistirenul extrudat are cea mai mică conductivitate termică, comparativ cu alte produse cu proprietăți analogice. Pe lângă aceasta, TechnoNIKOLI XPS posedă astfel de caracteristici precum: stabilitatea chimică, rezistența înaltă la presiune (compresie), impermeabilitate la apă și vapori, acesta fiind inclusiv rezistent la formarea ciupercilor și mucegaiului. Astfel, penoplast extrudat TechnoNIKOLI XPS nu doar că asigură o izolație termică perfectă, dar și rezistă de minune la acțiunea multor factori distructivi.

XPS TEHNONIKOL CARBON ECO

СТО: 72746455-3.3.1-2012 Sfera de aplicare:XPS Carbon Eco este o solutie ecologica ideala pentru termoizolarea casei…