Alte articole

«IDS TehnoIZOL» Dealer oficial companiei «TechnoNIKOLI» in Moldova

logo

Compania «IDS TehnoIZOL» era fondata in anul 2005 de catre corporatia ruseasca «TechnoNIKOLI» ca o parte a retelei comerciale. Scopul fondarii era promovarea pe piata Republicii Moldova a celor mai moderne materiale de constructii pentru acoperisuri, termoizolare si hidroizolare.

Din februarie 2011 companiя «IDS TehnoIZOL» a devenit Distribuitor Oficial a companiei «TechnoNIKOLI» in Republica Moldova.

 

Gama produselor companiei este prezentata cu materiale pentru acoperisuri si fatade de la cel mai mare producator din Europa - compania «TechnoNIKOLI».

Specialistii nostri vor recomanda materiale care corespund dorintelor D-ra, vor face calcule necesare, si vor raspunde la toate intrebarile. Impreuna cu comercializarea materialelor compania nostra efectueaza si lucrarile de montarea a materialelor pentru hidroizolarea, termoizolarea si acoperisuri.

Datorit experientei acumulata si colectivului professional care se afla in dezvoltarea dinamica, compania noastra a devenit un partner sigur si responsabil, ce ne permite sa indeplinim toate asteptarile a Clientilor nostril!

 

Compania din Rusia«TechnoNIKOLI» - este cel mai mare in Europa producator a materialelor pentru acoperisuri, hidroizolare si termoizolare. Mai mult de 200 mln. de oameni in lume traiesc si lucrez in cladiri construite cu materialele companiei «TechnoNIKOLI».

 

Indicatori de baza:

   - 25-de ani pe piata

   - 14 linii de producție

   - 51 de uzine

   - 6500 de angajati

   - Cifra de afaceri - 1,5 mlrd. € Euro/anual

   - 53 loc în clasamentul celor mai mari companii private din Rusia, potrivit Forbes