Vata minerala bazaltica de la Technonikoli in Moldova

 

Vata minerala bazaltica din Moldova, vândută de un șir de comercianți, nu corespunde întotdeauna la capitolul parametrilor tehnici cu normele locale referitoare la construcții și cu condițiile de exploatare. Fiecare tip de vată minerală posedă caracteristicile sale, care influențează condițiile de montare. Informații reale despre avantajele diferitor tipuri de vata minerala bazaltica pot fi aflate doar de la vânzătorii autorizați. Compania «IDS TehnoIZOL» este dealer oficial al «TechnoNIKOLI» în Moldova, iar aceasta înseamnă că garantăm conformitatea deplină cu normele a tuturor materialelor propuse de compania noastră.

 

Vata minerala bazaltica

Vata minerala bazaltica «TechnoNIKOLI» este un material izolant calitativ, creat din fibre de origine bazaltică și lianți sintetici. Vata minerala se caracterizează printr-o absorbție redusă a umezelii, lipsa inflamabilității, rezistență la deformații, durabilitate și proprietăți de izolare excelente. Plăcile izolatoare din vata minerala ale companiei «TechnoNIKOLI» sunt comode de montat și își păstrează o perioadă destul de îndelungată calitățile în procesul de exploatare. Printre caracteristicile speciale ale acestui material se numără buna rezistență termică, plus capacitatea de a îndepărta umezeala întâmplătoare și condensul.

 

Vata minerala în Moldova

Vata minerală «TechnoNIKOLI» este folosită la etapa de construcție sau renovare capitală a obiectelor industriale sau locuințelor. Fiecare marcă are caracteristicile și avantajele sale, iar pentru a alege cea mai potrivită variantă, preferabil ar fi să consultați un specialist din cadrul «IDS TehnoIZOL» din Chișinău. O alegere corectă, făcută în conformitate cu recomandările consultanților noștri, vor face produsele achiziționate să vă servească cât mai mult timp posibil.

Vata minerala bazaltica în Chișinău, produsă de compania «TechnoNIKOLI», este propusă în cel mai mare asortiment de compania «IDS TehnoIZOL».

Vata minerala ROKLAIT

Vata minerala Roklait — este un material uşor, hidrofug, neinflamabil, termo-fonicoizolator din plăci pe baza…

Vata minerala TEPLOROL

Nu este disponibil la comandă Vata minerala Teplorol — este un material uşor, hidrofug, neinflamabil,…

Vata minerala TEHNOBLOK

Vata minerala Tehnoblok - este un material, neinflamabil, termo-fonico izolator din plăci pe bază de…

Vata minerala TEHNOVENT

Vata minerala Tehnovent – este un material hidrofug, neinflamabil termo-fonico izolator din plăci pe pe…

Vata minerala TEHNORUF

Vata minerala Technoruf — este un material, neinflamabil, termo-fonico izolator din plăci pe bază rocilor…

Vata minerala TEHNOFAS

Vata minerala Technofas – este un material hidrofug, neinflamabil termo-fonico izolator din plăci pe bază…

Vata cu fibre de sticla

Nu este disponibil la comandă Vată cu fibre de sticlă - material non inflamabil. Beneficii:…