Bine ați venit la IDS Tehnoizol, partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul termoizolațiilor

 

 logo

 Dealer oficial

IDS Tehnoizol, fondatpă în 2005, este alegerea profesioniștilor din domeniul termoizolației și hidroizolației. Misiunea noastră este de a promova materiale și tehnologii avansate pe piața Republicii Moldova. Compania noastră este Dealerul Oficial al unor companii internaționale precum: TECHNONICOL (Rusia), BAUDER (Germania), PROTAN (Norvegia), MIDA (Lituania) și SWEETONDALE (Republica Cehă). Prezența unor astfel de mari producători globali în lista Partenerilor noștri ne permite să fim un furnizor responsabil și de încredere, un furnizor de soluții avansate în domeniul construcțiilor, capabil să satisfacă toate nevoile clienților noștri! 

Gama noastră de produse:
Explorați o varietate de materiale cu proprietăți diferite, adaptate nevoilor proiectului dumneavoastră. Oferim soluții de încredere, astfel încât clienții să poată lua decizii conștientizate fără a plăti în exces pentru funcții inutile.

 

Echipa noastră:
O echipă certificată de specialiști cu o experiență îndelungată vă va ajuta cu alegerea materialelor, va efectua calculele necesare și vă va răspunde la toate întrebările.

 

Parteneri și standarde:

 


Tehnologii și eficiență energetică:
Promovăm materiale și sisteme care reduc pierderile de energie în sectoarele industriale și comunale. Tehnologiile moderne integrate în produsele noastre pot reduce semnificativ costurile de încălzirea și condiționarea aerului clădirilor.

 

Clienții noștri:
Clienții noștri primesc întotdeauna o gamă completă de soluții gata făcute în domeniul termoizolațiilor, precum și suport profesional pe parcursul întregului proiect. Avem grijă să oferim cele mai bune soluții, respectând principiile de compatibilitate a componentelor, durabilitate și preț rezonabil.

 

Alegeți IDS Tehnoizol pentru a primi servicii de înaltă calitate, o abordare profesională a fiecărui client și o abordare individuală pentru rezolvarea problemei dumneavoastră. Specialistii nostri au o vastă experiență si garantează rezultate excelente. Nu rata ocazia de a folosi cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri!

DESIGN ACOPERISURI PROIECTATE

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
COLECȚIE NOUĂ OPTIMA!!!
COLECȚIE MODERN!!!
COLECȚIE NOUĂ FAZENDA!!!
COLECȚIE SALSA!!!
COLECȚIE BOLERO!!!
JGHEABURI CADOU!!!
COLECȚIE ATLANTICA!!!
REDUCERI SEZONALE!!!
ȚIGLA PENTRU FAȚADĂ!!!