«IDS TehnoIZOL» Dealer oficial companiei «TechnoNIKOLI» in Moldova

 

 logo

 Distribuitor 
oficial

Compania «IDS TehnoIZOL» era fondata in anul 2005 de catre corporatia ruseasca «TechnoNIKOLI» ca o parte a retelei comerciale. Scopul fondarii era promovarea pe piata Republicii Moldova a celor mai moderne materiale de constructii pentru acoperisuri, termoizolare si hidroizolare.

Din februarie 2011 companiя «IDS TehnoIZOL» a devenit Distribuitor Oficial a companiei «TechnoNIKOLI» in Republica Moldova.

 

Gama produselor companiei este prezentata cu materiale pentru acoperisuri si fatade de la cel mai mare producator din Europa - compania «TechnoNIKOLI».

Specialistii nostri vor recomanda materiale care corespund dorintelor D-ra, vor face calcule necesare, si vor raspunde la toate intrebarile. Impreuna cu comercializarea materialelor compania nostra efectueaza si lucrarile de montarea a materialelor pentru hidroizolarea, termoizolarea si acoperisuri.

Datorit experientei acumulata si colectivului professional care se afla in dezvoltarea dinamica, compania noastra a devenit un partner sigur si responsabil, ce ne permite sa indeplinim toate asteptarile a Clientilor nostril!

 

Compania din Rusia«TechnoNIKOLI» - este cel mai mare in Europa producator a materialelor pentru acoperisuri, hidroizolare si termoizolare. Mai mult de 200 mln. de oameni in lume traiesc si lucrez in cladiri construite cu materialele companiei «TechnoNIKOLI».

 

Indicatori de baza:

   - 25-de ani pe piata

   - 14 linii de producție

   - 51 de uzine

   - 6500 de angajati

   - Cifra de afaceri - 1,5 mlrd. € Euro/anual

   - 53 loc în clasamentul celor mai mari companii private din Rusia, potrivit Forbes

DESIGN ACOPERISURI PROIECTATE

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
COLECȚIE NOUĂ OPTIMA!!!
COLECȚIE MODERN!!!
COLECȚIE NOUĂ FAZENDA!!!
COLECȚIE SALSA!!!
COLECȚIE BOLERO!!!
JGHEABURI CADOU!!!
COLECȚIE ATLANTICA!!!
REDUCERI SEZONALE!!!
ȚIGLA PENTRU FAȚADĂ!!!