Membrana PVC / TPO BAUDER pentru hidroizolatie acoperis la pret accesibil

Membrana PVC / TPO BAUDER pentru hidroizolatie acoperis   Produsele BAUDER de calitate germană sunt acum și în Moldova! Membrana PVC de calitate înaltă de la BAUDER vă va proteja casa timp de zeci de ani. IDS TehnoIZOL vă oferă doar cele mai bune membrane PVC și TPO de la producători renumiți din întreaga lume.  

Citește mai departe...

Video materiale utile TechnoNIKOLI

Video materiale utile Shinglas TechnoNIKOLI   Vedeți catalogul acoperișurilor din tiglă flexibilă

Vata minarala si penoplast in lucrari de constructie

Penoplast si vata minerala în lucrări de construcție penoplast-minvataUtilizarea largă de penoplast si vata minerela în lucrări de construcție este datorită mulțimilor proprietătilor utile. Aceste materiale izolate și moderne sunt rezistente la multe medii agresive. Penoplast de exemplu, nu absoarbe umezeala și poate fi folosit pe aproape toate obiectele de construcții.

Citește mai departe...

Materialele pentru izolarea termică in Moldova ca mijloc de reducere a costurilor la încălzire

Materialele pentru termoizolare de casa ca mijloc de reducere a costurilor la încălzire în Moldova Odată cu venirea frigurilor, scade temperatura și în încăperi. În această perioadă sunt deseori conectate încălzitoare suplimentare, care să contribuie la menținerea unei temperaturi confortabile în cameră. În același timp practic nu se ține cont de cantitatea de căldură pierdută în zadar.

Citește mai departe...

Acoperis din plăci moale sau plăci flexibile în Moldova

Acoperis din sindrila moale sau plăci flexibile Etapa finală a construirei oricărei case este structura și dispozitivul acoperișului. Modul dat de utilizare a acestui material pentru acoperișuri joacă un rol foarte important în viitoare proprietate al acoperișului construit. Anume acoperișul este cel mai expus la condiții meteorologice.

Citește mai departe...

Încălzirea pereților și a acoperișului casei în Moldova cu materialele Technonikoli

Încălzirea pereților și a acoperișului casei cu materiale TechnoNIKOLI Atunci când pentru încălzire în perioada de iarnă este necesar să se răspândească sume foarte apreciabile, fiecare proprietar mai devreme sau mai târziu se gândește la încălzirea suplimentară a casei. Desigur, vorbim, în primul rând, despre încălzirea zidurilor și a acoperișului casei. Această metodă, atunci când este aplicată corect, dă o adăugare semnificativă în reținerea temperaturii dorite. Cum și ce este mai bine să se izoleze sediile din Moldova?

Citește mai departe...

Materiale de hidroizolare și hidroizolarea TechnoNIKOLI

Hidroizolarea și materiale de hidroizolare TechnoNIKOLI Materialele de hidroizolare TechnoNIKOLI prezentate pe site-ul nostru servesc la protejarea clădirilor și structurilor pentru scopuri rezidențiale și tehnice de la penetrarea apei și a compușilor care conțin apă. Materialele hidroizolante sunt utilizate în construcția și reparația aproape oricăror încăperi care au pereți exteriori, precum și în timpul acoperișului. Pentru anumite tipuri de structuri hidroizolarea este obligatorie.

Citește mai departe...

Acoperișul din tiglă flexibilă - cum se instalează

Acoperișul din tiglă flexibilă: tehnologii moderne de instalare Proprietarii de bunuri imobiliare este întotdeauna interesat de modul de a prime și de înaltă calitate aranja acoperișul casei. Până în prezent există (există) o gamă largă de materiale de acoperire pe piața construcțiilor din Moldova. Mai jos sunt tipurile principale de acoperișuri din plăci flexibile.

Citește mai departe...

Jgheaburi din sistema de scurgere cadou

Jgheaburi din sistema de scurgere cadou! Promoție «Jgheaburi din sistema de scurgere cadou»   Organizatorii promoției Organizatorul promoției este partenerul comercial în colaborare cu  Technonicol - Sisteme de construcții.

Citește mai departe...

Acoperișuri moale în Moldova Shinglas TechnoNIKOLI

Acoperișuri moale în Moldova "TechnoNIKOLI" Shinglas Placile flexibile de acoperis pot avea nume diferite: acoperișuri moi, plăci bituminoase, plăci moi, plăci bituminoase. Despre "moale" nu este accidental: deoarece materialul de acest tip este foarte flexibil, se pare că realizează diverse complexități ale proiectelor arhitecturale cu un design foarte complex.

Citește mai departe...

Acoperiș moale în Chișinău - 15 avantaje

Acoperișul moale in Chișinău și avantajele acestuia Știai ce este acoperișul moale:    • hidroizolație excelentă - în timpul funcționării, datorită căldurii solare, se transformă într-un strat solid, etanș, și, prin urmare, nu absoarbe sau trece umiditatea;    • nici un sunet, nici grindină și ploaie;    • nu arde la soare, nu este nevoie să-l tenta în perioada de utilizare;

Citește mai departe...