Acoperișuri moale în Moldova "TechnoNIKOLI" Shinglas

acoperisuri moale in Moldova TechnoNIKOLI ShinglasPlacile flexibile de acoperis pot avea nume diferite: acoperișuri moi, plăci bituminoase, plăci moi, plăci bituminoase. Despre "moale" nu este accidental: deoarece materialul de acest tip este foarte flexibil, se pare că realizează diverse complexități ale proiectelor arhitecturale cu un design foarte complex.

 

 

Structura unui acoperiș moale

Acoperiș moale in Moldova este confecționată din sticlă specială, care este impregnat cu un bitum special modificat, care permite stabilitatea materialului sub influența razelor ultraviolete ale soarelui, o picătură de căldură constantă, diverse precipitații și restul meteorologice nefavorabile și de condițiile climatice. Este un bitum modificat special permite acoperiș moale își păstrează elasticitatea sub influența temperaturilor diferite, nu se sparge sau se crapă în timpul instalării.

acoperisuri moale in Moldova - structura

Acoperișurile moale sunt vândute sub formă de mici dimensiuni de foi plate și flexibile, cu decupaje figurine care imită aspectul șindrilelor. Suprafața superioară a acestor mici foi de acoperiș moale este acoperită cu granule de piatră colorată. Această tehnologie menține culoarea acoperișului moale neschimbată pe toată durata de viață a acoperișului. În plus, peleții din piatră protejează stratul superior de razele UV, precum și pagubele mecanice și păstrează forma ideală a plăcilor.

 

Instalarea acoperișurilor moale în Moldova

Acoperișurile moale in Moldova sunt instalate prin foi de suprapunere, cu o înclinare a acoperișului de cel puțin 11 grade pe o bază solidă și de nivel de OSB (placă orientată pe PAL) sau placaj rezistent la umiditate. Pentru a fixa colile folosiți unghiile și în unele cazuri se folosește masticul de bitum TechnoNIKOLI.

 

Sfat: Fundația pentru instalarea unui acoperiș moale necesită o suprafață netedă, solidă, curată și uscată. Baza poate fi realizată din plăci PAL orientate pe bază de OSB sau din placaj rezistent la umiditate, grosimea căruia trebuie să fie de cel puțin 9 mm.

 

La acoperișul moale există vulnerabilități care sunt vale și streașină, în aceste locuri se montează un covor special de impermeabilizare pentru căptușeală. Pentru ca acoperisul moale din Moldova să dureze lung și fără probleme, se recomandă instalarea acestui covor subțire pe toată suprafața acoperișului, deși nu este necesar. Designul acoperișurilor cu tigla moale

 

Caracteristici acoperișului moale

Acoperișul moale are proprietăți pozitive cum ar fi zgomotul și impermeabilizarea, datorită bazei sale flexibile, ușor de instalat și economic.

Caracteristica principală a acoperișului moale este etanșeitatea acestuia. Este un material de etanșare prin el însuși, în timp ce majoritatea altor materiale de acoperiș necesită impermeabilizare suplimentară.

Acoperișuri moale în Moldova Shinglas

  

Accesorii pentru acoperisuri moale

Pentru instalarea acoperișului moale, sunt necesare elemente suplimentare, cum ar fi elemente de creastă, materiale rulante pentru mochetă, benzi de cornișă, unghii speciale de acoperire, mastic bitum TechnoNIKOLI și altele.

Dacă ați decis să alegeți pe acoperișul moale al SHINGLAS, atunci compania "IDS TehnoIZOL" din Moldova vă recomandă să vă familiarizați cu colecțiile de mai jos:

   Sindrila bituminoasă Finlandeză

   Colecție Shinglas Classic

   Colecție Shinglas Ultra

   Colecție Shinglas Rancho

   Colecție Shinglas Country

   Colecție Shinglas Jazz

   Colecție Shinglas Western

   Colecție Shinglas Continent

 

Cum se montează acoperișul moale în Moldova?

Se poate realiza un acoperiș moale în care se folosește cauciucul artificial și la o temperatură negativă (până la -20 grade Celsius). Se recomandă amplasarea unui acoperiș moale în zonele în care există un climat cu căderi frecvente de căldură, de exemplu în Moldova. În regiunile de mijloc a centurii, utilizarea polimerului polipropilenic este acceptabilă. În primul rând, se colectează o bază uniformă fără o ruptură largă și o diferență de înălțime. Pentru aceasta, cel mai adesea se utilizează placaj rezistent la umiditate sau plăci de tăiat. Apoi este instalat aburul și impermeabilizarea. Stratul final este țiglă moale, care este montată folosind unghii speciale și stratul inferior adeziv al foilor de acoperiș. La montarea elementelor suplimentare pot fi utilizate, prin care rezistența poate fi dat un strat special în zonele de coturi de pe streșini, și foile la intersecții de pe ieșirile diferite modele pe acoperiș. Toate lucrările necesită o execuție atentă, fără erori, din cauza căreia va trebui să efectuați reparații premature. Activitatea calificată a specialiștilor cu experiență este o garanție a instalării corecte a acoperișurilor moi în Moldova.