Hidroizolarea și materiale de hidroizolare TechnoNIKOLI

hidroizolare TechnoNIKOLIMaterialele de hidroizolare TechnoNIKOLI prezentate pe site-ul nostru servesc la protejarea clădirilor și structurilor pentru scopuri rezidențiale și tehnice de la penetrarea apei și a compușilor care conțin apă. Materialele hidroizolante sunt utilizate în construcția și reparația aproape oricăror încăperi care au pereți exteriori, precum și în timpul acoperișului. Pentru anumite tipuri de structuri hidroizolarea este obligatorie.

 

Facilitati

Atunci când penetrează materialele acoperișului sau pereților, umiditatea distruge treptat structura acestor materiale, ceea ce duce în cele din urmă la distrugerea completă sau parțială a clădirilor. Umiditatea acționează asupra părților metalice ale structurilor, unde se formează rugina datorită coroziunii datorată coroziunii. Utilizarea materialelor de hidroizolare TechnoNIKOLI ajută la evitarea toleranței la umiditate a elementelor de construcție, ceea ce contribuie la creșterea duratei de viață a întregii structuri.

 

Hidroizolarea TechnoNIKOLI și avantajele ei

Aplicarea materialelor de hidroizolare TechnoNIKOLI creează o mulțime de avantaje, printre care:

   - nici un efect al absorbției lichidului;

   - formează o protecție fiabilă împotriva umezelii și a umezelii;

   - previne penetrarea emisiilor chimice dăunătoare;

   - toleranță excelentă a temperaturilor joase și ridicate, inclusiv a diferențelor dintre acestea;

   - elasticitatea ridicată, permițând crearea unui efect de respingere a apei între componentele individuale ale structurii;

   - inofensivitatea ecologică.

Toate aceste avantaje sunt garantate numai pentru cei cunoscuți prin produsele lor de înaltă calitate, cum ar fi corporația «TechnoNIKOLI».

 

Alegerea materialului

Utilizarea acestor sau acelor metode de hidroizolare depinde de mulți factori. Este importantă nu numai suprafața însăși, ci și structura, compoziția acesteia, precum și materialele utilizate în construcții sau reparații. Pentru a selecta și achiziționa materialele de hidroizolare necesare, puteți folosi sfatul specialiștilor noștri.

Vezi catalogul materialelor de hidroizolare

 

Necesitatea de hidroizolare

hidroizolare de fundament TechnoNIKOLIPătrunderea în structura clădirii umidității conduce la o distrugere progresivă a materialelor care fac parte din structura zidurilor purtătoare, ducând la distrugerea pereților și a clădirilor în ansamblu. Pe structurile metalice, datorită umidității, forme de coroziune, care conduc la apariția ruginei, care distruge structura metalului. Umiditatea care se acumulează în incintă este distructivă din interior. Lucrările de hidroizolare sunt proiectate pentru a minimiza efectele distructive ale acestor factori, mărind viața materialelor și structurilor în general.

 

Tipuri de hidroizolare TechnoNIKOLI

hidroizolarea acoperisului TechnoNIKOLIPerformanța anumitor tipuri de lucrări de hidroizolare depinde de materialele de hidroizolare, utilizate și de caracteristicile instalației pe care se efectuează aceste lucrări. O varietate de factori sunt luați în considerare, de la metodele de execuție la impacturile viitoare asupra suprafeței tratate. Hidroizolare TechnoNIKOLI poate fi antirugină, umplutura, injectare, turnate, montate, pulverizat, căptușeala, vopsire, penetrant suprafață, impregnare, tencuială. Fiecare dintre aceste metode are propriile sale forte și dezavantaje. Pentru a determina în mod corespunzător alegerea tipului de hidroizolare și metoda de execuție a acestuia, trebuie să contactați experți experimentați din acest profil.

 

Materiale de hidroizolare

materiale de hidroizolare TechnoNIKOLIÎn lucrările de hidroizolare se utilizează materiale hidroizolante speciale, corespunzătoare metodologiei de realizare a acestor lucrări. Aceste materiale pot fi lianți minerali, role, foi, acoperiri lichide, pe bază de argile bentonite, precum și foi de metal și amestecuri de clădiri uscate. Unele dintre ele sunt suficiente pentru hidroizolarea de înaltă calitate, unele fiind folosite numai în combinație cu alte materiale. Depinde mult de obiect, de condițiile de instalare și de funcționarea viitoare. Independent de a lua o decizie cu privire la achiziționarea de materiale impermeabile, este necesar doar în cazul experienței suficient de extinse în realizarea unei astfel de lucrări sau într-o recomandare suficient de competentă. În același timp, pe piața construcțiilor, există periodic elemente noi în materialele și compușii pentru lucrări de hidroizolare, caracteristicile cărora vor fi raportate de consultantul-vânzător al magazinului de construcții.

 

Lucrari de hidroizolatie

lucrari de hidroizolare TechnoNIKOLIOrdinea efectuării lucrărilor de hidroizolare conține mai multe etape, diferite atât în ceea ce privește metodele de realizare, cât și materialele utilizate. Obișnuite pentru toate tipurile de hidroizolare sunt etapele de pregătire a bazei, crearea unui strat de hidroizolare și o barieră de protecție, etanșarea rosturilor de dilatare și articulațiile impermeabilizării. Deși aici sunt trucurile lor. De exemplu, hidroizolarea  unei podele din lemn se caracterizează prin absența cusăturilor sau a lacrimilor, dar există și nuanțe în lucrare.

Maeștrii calificați sunt capabili să efectueze o activitate la un nivel suficient de ridicat. Dar rezistența și durabilitatea impermeabilizării depind în mare măsură de calitatea materialului. Și aici, pentru a nu fi greșit, este mai bine să cumpărați materiale pentru lucrări de hidroizolare numai de la reprezentantul oficial al producătorului.