Acoperisuri Shinglas in Moldova - gont si sindrila bituminoasa pentru acoperis

Sindrila bituminoasa pentru acoperis Shinglas TechnoNIKOLI face parte din produsele de clasă premium. Aceasta vă ajută să transpuneți în realitate orice fantezii și idei arhitecturale, conferind astfel un aspect exterior irepetabil casei Dvs. O vilă luxoasă, o căsuță de vacanță minunată sau pur și simplu o casă în afara orașului – puteți alege dintr-o mulțime de forme și culori sindrila bituminoasa care să protejeze și să decoreze acoperisuri Dvs., conferindu-i, în același timp, un stil individual!

 

 

Fotografiile caselor cu acoperisuri din sindrila bituminoasa

 

Gont – componența de sindrila bituminoasa

Structura specială de gont alcătuită din mai multe straturi crește rezistența și durabilitatea acestui material, îmbunătățindu-i proprietățile hidroizolante și rezistența la vânt. Baza acestui gont este constituită din fibră de sticlă (țesătură din fibră de sticlă) rezistentă, pe care este aplicat de ambele părți bitum îmbunătățit. Deasupra, gont de sindrila bituminoasa este acoperit cu granule ceramizate din bazalt colorate, care nu se desprind de pe suprafață și nu se decolorează. Toate acestea conferă materialului o rezistență uimitoare

 

Sindrila bituminoasa pentru acoperis Shinglas

Compania TechnoNIKOLI a gândit totul până în cele mai mici detalii, astfel încât să facă montarea de sindrila bituminoasa pentru acoperis simplă și comodă. Pentru comoditatea montării, gont are în partea inferioară un strat auto-adeziv, care permite ca diferite gonturi să fie lipite împreună. Sindrila bituminoasa pentru acoperis Shinglas se fixează de suprafață cu ajutorul unor cuie speciale, și într-un timp scurt cele două straturi formează împreună un strat monolit. Astfel este asigurată etanșeitatea absolută de acoperisuri Dvs.! Montarea este foarte simplă, așa încât oricine se poate descurca în acest sens.

 

Acoperisuri Shinglas in Moldova

Având calități extraordinare, acoperisuri Shinglas in Moldova sunt disponibile într-o mulțime de culori, care permit realizarea proiectelor în orice stil – de la gotic până la baroc, sau de la clasic până la high-tech. Fiecare placă de gont are în partea inferioară un strat auto-adeziv, destinat pentru lipirea plăcilor între ele. Acoperisuri Shinglas sunt fixate cu ajutorul unor cuie speciale, iar într-un scurt timp stratul de șindrile formează o acoperire monolită omogenă. Acum n-o să vă mai faceți griji pentru etanșeitatea acoperisuri Dvs.! Însuși procesul montării este atât de simplu, încât te descurci fără să fii specialist în acest sens!

 

Sindrila bituminoasa Shinglas in Moldova poate fi montată pe acoperisuri cu orice configurație și de orice complexitate, și chiar pe cele cu linii și ornamente complexe. Devenind foarte populară în America, aceasta cucerește pe zi ce trece și țările europene, inclusiv Moldova.

 

Garanția pentru sindrila bituminoasa SHINGLAS in Moldova este de la 20 până la 60 de ani!

Rezistență la medii agresive

Protecție de la topirea zăpezilor

Protecția împotriva focului exterior

А crescut de impermeabilizare

Acoperiş liniștit

Simplitatea și ușurința de instalare