Catalog de materiale

XPS TEHNONIKOL CARBON ECO

СТО: 72746455-3.3.1-2012

Sfera de aplicare:
XPS Carbon Eco este o solutie ecologica ideala pentru termoizolarea casei incepind de la fundament si pina la acoperis. Impermiabilitate, rezistenta, siguranta!

Desriere:
Polistirenul extrudat XPS Carbon Eco – este fabricat prin metoda extrudarii din polistiren comun cu adaugarea vaporizatorului gazos si aditivi tehnici, devenind placi netede si dure cu celule inchise uniform distribuite.
Este un material inovational si unic in domeniul termoizolarii, avind deja o reputatie solida pentru fiabilitate si rezistenta superioara la efectele distructive ale naturii.

Specificatii:
- Datorita superioritatii sale din punct de vedere al rezistentei la compresiune este ideal pentru izolarea pardoselilor.
- Impermeabilitatea polistirenului extrudat il recomanda pentru termoizolari umede(fundatii, socluri si terase inversate)
- Rezistenta polistirenului extrudat la umezeala , combinata cu duritateasi elasticitate, fac din el un produs rezistent la inghet/dezghet.
- Rezistent la agentii chimici precum: acizi, baze, ciment, asfalt. Etc.
- Fiind expus la soare isi schimba culoare, insa nu-si schimba valorile termoizolante.
- Absorbtie fonica.

Utilizare:
Termoizolarea fundatiilor, soclurilor, teraselor inversate, acoperisurilor plate si in pante, podelelor, pardoselilor si fatadei.

Pastrare:
Placile XPS Carbon Eco trebuie sa fie pastrate in incaperi inchise in pozitia orizontala in stive la distanta de max 1 m de la calorifere. Este permisa pastrarea sub balama de protectie contra precipitatiilor atmosferice si razele UV pe palete sau pene.

Termen de garantie:
Termen de garantie este de 2 ani de la data fabricarii, dupa expirarea acestui termen este necesar ca placile sa fie verificate repetat conform standartelor, in cazul certificarii se utilizeaza dupa destinatie.

Masuri de precautie:
A se feri de foc. Chimic instabil la benzina si solventi, adeziv bituminos cu continet sporit de solventi.

Video de utilizare XPS Carbon Eco

10 – 100****