Catalog de materiale

Tehnoelast MOST pentru hidroizolare

La comandă

Tehnoelast MOST se împarte în 2 categorii:
   • Tehnoelast MOST B – membrană hidroizolatoare, care constă dintr-o armatură din poliester durabilă şi biorezistentă, cu ambele feţe de acoperire din bitum polimer. Datorită compoziţiei unice a materialului liant Tehnoelast MOST B posedă o durabilitate şi o rezistenţă sporită la uzură. Tehnoelast – ul MOST este utilizat pentru hidroizolarea plăcilor de beton a părţii carosabile a podurilor şi pentru hidroizolarea altor construcţii.
   • Tehnoelast MOST C – material hidroizolator care constă dintr-o armatură foarte durabilă acoperită cu un liant special. Este un produs durabil cu o rezistenţă maximă la uzură şi la temperaturi înalte (până la +220°C). Tehnoelast MOST C s-a dovedit a fi un material eficient pentru hidroizolarea drumurilor, şoselelor, autostrăzilor şi podurilor de importanţă naţională. Tehnoelast – ul MOST C a fost conceput pentru realizarea stratului aderent protector pe placa ortotropică de oţel şi beton a carosabilului în cazul turnării betonului (la o temperatură de până la +220°C) direct pe membrana hidroizolatoare.

Domenii de utilizare
Tehnoelast MOST este utilizat pentru hidroizolarea plăcii de beton armat a carosabilului (marca “B”) şi formarea stratului adeziv protector pe placa ortotropică de oţel a suprastructurilor podurilor (marca “C”). Tehnoelast – ul MOST este utilizat şi pentru hidroizolaţia într-un strat la clădiri şi construcţii. Produsul este utilizat cu succes în Republica Moldova.

Caracteristici cheie

 Denumirea parametrului

MOST B

MOST C

 Durata de viață (potențial)

Mai mult de 25 de ani

Mai mult de 25 de ani

 Temperatura de montare (aplicare) °С

Pina la -25/+100

Pina la -25/+140

 Aplicabilitatea

Strat de jos

Strat de jos

 Dimensiunea sulului

8m х 1m

8m х 1m

   • rezistent la temperatura asfaltului turnat în timpul asfaltării (până la 220°C)
   • rezistent la perforarea statică de până la 250N
   • Garanţia producătorului privind rezistenţa la apa este de 10 ani

informazia-o-zenah